ES  |  EN
COLD MEATS FACTORY   -   COLD STORE   -   CUTTING ROOM   -   SLAUGHTERHOUSE
Naturalmente Galego
CO-FINANCED PROJECT:
SENIORPLUS. Tecnoloxías emerxentes aplicadas ao desenvolvemento de produtos alimenticios saudables de alto valor engadido elaborados con ingredientes funcionais e orientados a sectores da poboación con necesidades especiais (terceira idade e persoas con alerxias e intolerancias alimentarias.
OT 1. "Promover o desenvolvemento tecnolóxico, a innovación e unha investigación de calidade"
SENIORPLUS: O emprego de tecnoloxías emerxentes e nanotecnoloxía aplicada para desenvolver alimentos saudables, de alto valor engadido e de calidade diferenciada, pero a súa vez idóneos polo seu valor nutricional para sectores da poboación con requirimentos especiais, principalmente terceira idade e persoas adultas con alerxias e intolerancias alimentarias. A introdución da nanotecnoloxía e de determinadas tecnoloxías emerxentes como as altas presións nos procesos alimentarios garantirá unha maior aceptación, vida útil e seguridade alimentaria dos produtos, así como tamén a sustentabilidade dos procesos.
Amount awarded: €77.312,75
«Subvencionado pola Axencia Galega de Innovación»
 
CO-FINANCED PROJECT:
Galician food products of differentiated quality made specially for sectors of the population with allergies and intolerances. Market diversification and internationalization.
PEME Conecta Programme 2014
Project co-financed by the European Regional Development Fund (ERDF) under the operational programme Feder Galicia 2007-2013.
Amount awarded: €93,975.49
Directorate General for Regional Policy (European Commission)
Directorate General of Community Funds (Ministry of Finance)
 
Enter »
 
 
© Ramiro Martínez, S.L. Sestelo, nº 1 - Baión 36614 Vilanova de Arousa - Pontevedra (Spain)